Internet Merkrecht Benelux

EU-handelsmerk

Handelsmerk van de Europese Unie

Bescherm uw merk, logo of slogan door een handelsmerk van de Europese Unie te registreren. Met deze registratie kunt u optreden tegen derden die zonder uw toestemming een gelijksoortig of identiek merk gebruiken. De beschermingsomvang van een merkregistratie in de Europese Unie strekt zich uit tot alle landen van de Europese Unie. Het duurt ongeveer 7 maanden vanaf de aanvraagdatum om een ​​merkregistratie bij de Europese Unie te verkrijgen. Een merkregistratie van de Europese Unie is tien jaar geldig.

Bescherm uw merk in alle landen van de Europese Unie door het merk van de Europese Unie te registreren. De merkenspecialisten van Internet Merkrecht Benelux helpen u graag bij het beschermen van uw merk. Neem dan voorafgaand aan de inschrijving contact met ons op voor ons gratis adviesgesprek.

Registreer uw EU-handelsmerk – met EU-domeinen en -merken en profiteer van:
  • Gratis eerste merkenonderzoek door een van onze merkenspecialisten
  • Merkbescherming in alle landen van de Europese Unie
  • Internet Merkrecht Benelux stelt u uw eigen merkengemachtigde ter beschikking, zodat u één aanspreekpunt heeft voor al uw merkengerelateerde vragen.
Uw persoonlijke jurist voor een Europees merk

Onze juristen begeleiden u bij het gehele merkregistratieproces. Wij doen merkenonderzoek om de beschikbaarheid van het merk te controleren, registreren het bij de autoriteiten en onderzoeken zo nodig zorgvuldig de inbreuk op uw merkrechten.

Onze tarieven

Overzicht van tarieven

Onze diensten (onderzoek, registratie en bezichtiging) worden allemaal afzonderlijk aangeboden, hoewel we ze alle drie sterk aanbevelen als u serieus uw handelsmerk in de Europese Unie wilt beschermen.

Kosten van een EU-merk: € 295

Voordat u investeert in EU-merkregistratie en investeert in EU-merkregistratie, is het raadzaam eerst op zoek te gaan naar een merk. De meeste mensen denken dat een eenvoudige online zoekopdracht u de informatie zal geven die u nodig hebt om te beslissen of uw gewenste merk beschikbaar is. Dit online onderzoek levert echter niet alle relevante informatie op over reeds geregistreerde, conflicterende merken. Het doen van een private label-zoekopdracht is de beste manier om te bepalen of het door u gewenste private label beschikbaar is.

Merkenonderzoek door de Commissie

Kosten EU-merkenregister  1375,-  Als u uw merk in de EU registreert, kunt u uw productnamen, ontwerpen, logo’s of verpakkingen beschermen tegen misbruik. Met de merkregistratie kunt u optreden tegen derden die uw merk zonder uw toestemming gebruiken. Als u uw merk niet registreert, kunt u zelfs zelf kosten maken als een andere partij het merk wel registreert.

Met het merk van de Europese Unie kunt u voor 27 landen tegelijk merkregistraties ontvangen. Onze merkenspecialisten helpen je graag verder met al je vragen over het registreren van een EU-merk. Naast de Europese Unie ondersteunen wij ook de registratie van merken in meer dan 120 landen wereldwijd.

 

EU-Handelsmerk nodig?

Plan een adviesgesprek in

Plan vrijblijvend een adviesgesprek met ons in.